Numéro d'article: SMUL380001601
Marque
Fermeté
Matière enveloppe
100% lyocell
Matière garnissage
100% fibres en boule Suprelle Protect®
Poids du garnissage
600 gramme
Taille
50x62x10/5 cm, convient pour taie d'oreiller de 60x70 cm
50x62x10/5 cm, convient pour taie d'oreiller de 60x70 cm
Couleur
Blanc
 
Commandé avant 23h59,
expédié Demain !
Catégorie
Couettes & oreillers
Prix
37,95 €

L'oreiller Lotus de Polydaun, au confort moelleux, convient particulièrement pour les personnes souffrant d'une allergie aux acariens. Il est garni de fibres creuses siliconées de polyester brevetées (Suprelle Protect® fiberballs). Grâce à son traitement anallergique sur base de l'extrait de Margosa, cette matière de garnissage moelleuse et gonflante procure une protection naturelle et permanente contre les acariens.

Cet oreiller box indéformable convient particulièrement pour les personnes de corpulence fine à moyenne qui dorment sur le côté sur un matelas moelleux. L'épaisseur variée de l'oreiller ergonomique permet d'apporter un soutien optimal aux cervicales et à la tête. L'enveloppe est réalisée en 100% Lyocell à tissage satin, très fin et serré. La fermeture à glissière permet d'adapter facilement la quantité de matière de garnissage et l'épaisseur de l'oreiller, selon votre goût. Pour profiter le plus longtemps possible de votre oreiller, il est recommandé de le laver à 40°C et de le sécher à froid. Cet oreiller box convient parfaitement pour les taies d'oreiller standard de 60x70 cm.

Notre service

4.5
9.4/10 sur base de 5.451 évaluations
 • Livraison rapide

  Commandé pendant le week-end, livré le Demain !

 • Paiement sécurisé

  Paiement sécurisé et facile, avant ou après réception du colis, selon le mode de paiement de votre choix

 • Expédition gratuite

  Expédition gratuite à partir de 50 euros d'achat

 • Délai de rétractation

  Retour gratuit sous 30 jours

Une question ? Une remarque ? Notre Service Clients est à votre écoute ! Vous pouvez nous contacter tous les jours ouvrables, par téléphone ou par courrier électronique.

service.client [ at ] smulderstextiles.be Réaction endéans les 48 heures

D'autres clients ont également consulté

Oreiller

Que vous cherchiez un oreiller au confort moelleux, medium ou ferme, vous trouverez certainement votre bonheur dans notre assortiment ! Notre vaste gamme se compose d'oreillers garnis de diverses matières pour répondre aux différents critères de confort de tous les dormeurs, quelle que soit leur position de sommeil préférée.

Questions fréquentes

 • Waarop baseer ik de stevigheid van een hoofdkussen?

  Dat baseer je op jouw slaaphouding en postuur. Een zacht kussen is relatief plat en daardoor geschikt voor rug- en buikslapers. Een medium kussen is de standaard wat voor veel mensen prima is. Het past het best bij zijslapers met een gemiddeld figuur. Een stevig kussen is volumineus en hoger. Met name geschikt voor zijslapers met een groter figuur. 

 • Maakt het voor het soort hoofdkussen uit of ik op mijn rug, zij of buik slaap?

  Ja, een zijslaper heeft een hoger kussen nodig dan iemand die het liefst op de rug slaapt. Voor buikslapers is geen of een dun kussen met wat vulling de beste oplossing. Buikslapen met het gezicht naar de zijkant beknelt de nekwervels. Als je dan een te hoog hoofdkussen hebt, wordt dat nog verder versterkt en heb je ’s morgens eerder nekklachten of hoofdpijn. 

 • Wat kan ik doen tegen nekpijn en nekklachten?

  Nekpijn en nekklachten ontstaan vaak door een te dik of te dun hoofdkussen. Je rugwervels en nek liggen dan niet helemaal recht tijdens het slapen, wat voor beklemde zenuwen zorgt met nekklachten als gevolg. Kies op basis van je slaaphouding en postuur een geschikt hoofdkussen en geniet weer van een comfortabele slaap.  

 • Ik heb een huisstofmijt allergie, welk hoofdkussen is het meest geschikt voor mij?

  Een synthetisch hoofdkussen is aan te raden voor mensen met een huisstofmijt allergie. Ook kapok is uitermate geschikt. Een synthetisch hoofkussen is wasbaar op hoge temperaturen, waardoor de mijt wordt gedood. De kapok vezels daarentegen hebben een wassen laagje waar de huisstofmijt niet van houdt en zich ook niet innestelt. 

 • Hoe onderhoud ik een hoofdkussen?

  Schud je hoofdkussen op en lucht het regelmatig. Opkloppen met de hand is aan te raden, gebruik geen mattenklopper. De vulling kan daardoor beschadigen. Elk kussen kan gewassen worden volgens de aanwijzingen op het waslabel. Bij normaal onderhoud is het wassen van een kussen echter niet noodzakelijk en aan te bevelen. Het is beter om een kussenbeschermer te gebruiken.

 • Wat is het doel van een kussenbeschermer rond het hoofdkussen?

  Een onbeschermd hoofdkussen is de perfecte leefomgeving voor bacteriën en huisstofmijt. Een kussenbeschermer houdt het hoofdkussen schoon en fris. Het absorbeert vocht en weert bacteriën en huisstofmijt. Daarnaast is een kussenbeschermer makkelijk wasbaar en verlengt het aanzienlijk de levensduur van het kussen.

 • Hoe vaak moet ik mijn hoofdkussen reinigen?

  Hoe meer je transpireert, hoe vaker dat nodig is. Bij hoofdkussens volstaat opschudden vaak al. Het is verder afhankelijk van de conditie van je slaapkamer. Hoe vochtiger de kamer, hoe vaker het hoofdkussen moet worden gewassen. Kussens reinig je vaker dan dekbedden, want we zweten meer via ons hoofd dan ons lichaam. Dons moet eens per jaar worden gestoomd. 

 • Waarom moet ik een hoofdkussen buiten luchten?

  Een mens verliest per nacht ongeveer een halve liter vocht. Veel daarvan verlies je via het hoofd en dat komt dus in je hoofdkussen terecht. Het luchten van het hoofdkussen is daarom belangrijk. Het vocht kan hierdoor verdampen, waardoor de vulling weer veerkrachtig en fris wordt.

 • Is een hoofdkussen in verschillende maten te bestellen?

  De standaard maat hoofdkussens is 60x70 cm. De kussenslopen in ons assortiment zijn tevens deze maat. We hebben echter ook andere maten, zoals de Amerikaanse standaardmaat 50x70 cm. Boxkussens zijn veelal 50x60 cm, maar door de hoge opstaande rand passen deze perfect in kussenslopen van 60x70 cm. Ons kleinste maatje kinderkussen is 40x60 cm.

 • Zijn de vlekken op mijn hoofdkussen te reinigen?

  Vlekken zijn lastig zelf te behandelen. Chemisch laten reinigen werkt het best en is het meest hygiënisch. Verwijder vuil en vlekken altijd direct van het oppervlak voordat je het kussen reinigt. Doe dat met lauw water en wat wasmiddel. Wrijf het in met een doek of zachte borstel. We adviseren een kussenbeschermer te gebruiken voor optimale bescherming van het kussen.

 • Zijn er hoofdkussens met verschillende warmteklassen?

  Nee, warmteklasse is een term die van toepassing is op dekbedden. Bij hoofdkussens is het ene materiaal luchtiger dan het andere doordat sommige materialen beter ventileren en vocht afdrijven. Wol, boekweit en dons zijn daar voorbeelden van. Een kussenbeschermer isoleert het hoofdkussen voor een koeler effect.

Cet article est temporairement indisponible.


Souhaitez-vous recevoir une confirmation par mail, lorsque l'article est à nouveau disponible ?
TENEZ-MOI INFORME !